AUTOBEDRIJF OTTE: UW BMW SPECIALIST

Vanuit passie is ons bedrijf in BMW gespecialiseerd.

Voor uw BMW heeft ons bedrijf dé originele uitgebreide BMW diagnose apparatuur, zodat wij beschikken over alle benodigde data en gegevens die nodig kunnen zijn bij het uitlezen en verhelpen van storingen.

Verder beschikt ons bedrijf over het merk specifiek gereedschap. Hiermee kunnen wij BMW onderhoudsbeurten – met originele BMW onderdelen –  en reparaties op de juiste manier uitvoeren.

Daarnaast mogen wij, net als de BMW dealer, uw originele BMW onderhoudsboekje online invullen. U behoud daarmee uw garantie bij de fabrikant.

Onze specialisten hebben zich vanuit passie voor het merk ontwikkeld tot zeer ervaren specialisten in dit mooie merk.

Kortom, voor uw BMW bent u bij ons – met ervaren BMW specialisten en de juiste apparatuur / gereedschap – aan het goede adres. Uiteraard nog steeds tegen een lage scherpe prijs!

Duidelijk en transparant

Door duidelijke en goede afspraken voorkomen we discusie achteraf. Dit word door veel klanten als zeer prettig ervaren maar ook door ons. De afspraken die we maken komen we netje na. Voorspellen we dat dat niet (meer) gaat lukken bellen we u op. Zo houden we het simpel, transparrant en duidelijk.

Het juiste gereedschap

Omdat we vele klanten hebben die met het merk BMW rijden hebben we gekozen voor de originele apparatuur ISTA. Via deze weg kunnen we alle data direct via de fabrikant bij ons binnen halen. Wanneer er onderhoud heeft plaatsgevonden melden we dit ook bij deze fabrikant zodat uw digitale onderhoudsboek up to date blijft. We zullen dus ook de onderhoudsbeurt digitaal in uw auto schrijven. Zoals het hoort!

BMW garantie

Met onze koppeling naar de fabrikant BMW is het behoud van fabrieksgarantie gewaarborgd. We houden ons op deze manier aan alle protocollen die BMW ons voorschrijven zodat hier geen discussie over kan ontstaan. Ook de onderdelen die gebruikt worden kunnen direct vanuit de dealer geleverd worden wanneer dit gewenst is.

 • "Ik ben al jaren vaste klant bij Autobedrijf Otte, en ben in al die jaren goed geholpen. Of het nu voor het onderhoud van mijn oldtimer is of voor de aanschaf van een nieuwe auto... Ik kan altijd terecht"

  PAUL LEGEMAATE
 • "Wij hebben al meerdere jaren onze auto's in onderhoud bij deze garage, niets dan lof voor het kundige en vriendelijke personeel. Maakt niet uit wat voor merk auto je heb, ze hebben bij ons tot nu toe alles kunnen repareren en/of verhelpen. Houden rekening met je budget, maakt ook niks uit of je een dure of goedkope auto heb, je merkt hier altijd.... de klant is koning."

  FAM. VAN DEN HOEK
  ***** via anwb.nl
 • "Goede garage met vriendelijk personeel. Je kan merken dat de mannen plezier hebben in hun vak. Goede service en duidelijk/eerlijk richting hun klanten. Ga zo door!"

  Kimme
  ***** via anwb.nl
 • "De afgelopen 13 jaar heeft het autobedrijf Otte me altijd goed geholpen. De vakkundigheid,de prijzen, service en de mentaliteit personeel geweldig."

  J.NGUYEN
  ***** via anwb.nl
 • "Wij zijn zeer tevreden over autobedrijf otte. Eerlijk, niet duur, betrouwbaar en klantvriendelijk."

  FAASSE
  ***** via anwb.nl
 • "Een zeer goede garage met monteurs die weten waar ze over praten. Prima service, de medewerkers staan altijd voor je klaar. Niet duur en de klant is hier nog koning."

  PAUL EN MARJON
  ***** via anwb.nl
 • "Super goed geholpen door Janus Otte. Brandstofsysteem reiniging was zijn advies. Onze Volvo rijdt weer als nieuw. Niks nieuw roetfilter. Niks EGR klep. Ga er voor onze auto's zeker terug naar toe. Een aanrader."

  B. MEES
  via bestegarage.nl
 • "Super garage, kundig personeel, flexibel, volledig pakket , zeer goede service en eerlijkheid en ook nog de goedkoopste. Ik ben al jaren klant en dat zal zo blijven. Ga zo door Janus en zijn team!"

  J. WEELE
  via bestegarage.nl
 • "Uitstekende service. Erg vriendelijk personeel. Ik ben onder der indruk hoe attent er met de reparatie is omgesprongen. Top!"

  F. FRENKEN
  via bestegarage.nl
 • " Fijne garage met goed advies. Deskundigheid van alle monteurs. Doen wat nodig is aan uw auto voor een in deze dure tijd voor aantrekkelijke prijs. Bij zo'n autobedrijf kom je de volgende keer weer terug. Gastvrij en de koffie staat al klaar.

  J. DE KORT
  via bestegarage.nl
 • Had problemen met mijn automaat bak (ging steeds in noodloop) div garages bezocht maar geen oplossing gekregen (ook niet bij de dealer Renault ) via internet bij Autobedrijf Otte terecht gekomen voor het spoelen van de automaat bak.... heb daar een duidelijke antwoorden gekregen en heb besloten om het te doen..... 24-10-2015 afspraak gemaakt..... nu schakeld de auto weer als nieuw.... top.... dit is echt een vakgarage.

  Eduard Joosten
  Facebook.nl/autobedrijfotte

Wat we voor u kunnen betekenen

A.P.K.

APK. Voor een eerlijke prijs !! Er hoeft dus geen afkeur gevonden te worden om de kosten te dekken.

TPMS SENSOREN

TPMS sensoren kopiëren en repareren. Voor uw BMW of Mini, maar ook voor alle merken van Skoda tot Ferrari kunnen wij de ventielen kopiëren. u zit dan niet aan verplichte dure ventielen van de dealer gebonden.

AANKOOPKEURING

Aankoop keuring bij de aanschaf van een andere auto via bijvoorbeeld een autohandelaar of particulier. Rijd tijdens uw proefrit even langs op afspraak en we bekijken de auto zodat u meer zekerheid heeft. dit kan u veel geld en ellende besparen.

NIEUWE BANDEN

Natuurlijk kunnen we uw nieuwe banden leveren monteren en balanceren. Ons huismerk is Falken Tyres.

POETSEN EN REINIGEN

Professioneel poetsen en reinigen van in- en exterieur. dit word bij ons verzorgd door stoomreiniging zeeland.

BRANDSTOFSYSTEEM

Brandstof systeem reinigen om kapotte verstuivers en injectoren te voorkomen. Voorkomt storingen en vervuiling van de motor. Ook het verbruik en het vermogen komen weer terug naar de fabriekswaarde. advies elke 80.000km

REPARATIE EN ONDERHOUD

Reparatie en onderhoud voor uw BMW of Mini. Met ons onderhoud behoudt u de fabriek garantie bij jonge of nieuwe auto’s. maar ook onderhoud op maat is mogelijk.

VERKOOP NIEUWE AUTO'S

Verkoop nieuwe auto’s inclusief fabrieks garantie en altijd met een scherpe prijs.

BEMIDDELING

Bemiddeling bij in- en verkoop gebruikte auto’s. u koopt de auto die u vind via ons met onze garantie. wel zo veilig voor u

2E HANDS BANDEN

2e hands banden leveren monteren en balanceren

KOPLAMPEN

Koplampen krasvrij maken voor beter en mooier zicht. Dit tegen een hele scherpe prijs.

AUTOMATISCHE VERSNELLINGSBAK

Automatische versnellingsbak flushen/spoelen. Voorkomt schade aan de automaat en zorgt voor soepeler schakelen. advies elke 100.000km

AIRCO SERVICE

Airco service en reparaties. Door veel ervaring en het juiste gereedschap weten we meestal snel het lek te vinden.

IN- & VERKOOP GEBRUIKTE AUTO'S

In- en verkoop gebruikte auto’s en klassiekers

TRANSPORT

Transport van auto’s met verschillende doeleinden en ook verhuur auto ambulance mogelijk.

UITLIJNING / UITWEGEN

2 en 4 wiel uitlijning van klein tot groot. Maar ook het uitwegen van meestal de sportievere wagens is bij ons mogelijk. Uniek in zeeland!

UITLEZEN/STORINGS DIAGNOSE

Storingen en update’s  van uw BMW of Mini kunnen met originele BMW apparatuur uitgelezen en verholpen worden maar ook het invullen van uw digitale onderhoudsboekje met een melding hiervan bij BMW zelf is geen enkel probleem.  Dit samen met goed personeel komt het bijna altijd tot een snelle en goed(kop)e oplossing.

© Copyright 2018 - Privacy Verklaring